ŞIRNAK / IDİL - Şehit Mehmet Akı Anadolu İmam Hatip Lisesi

.
.
Adres
AKSOY KÖYÜ AKSOY KÜME EVLERİ ŞEHİT MEHMET AKİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 97 İÇ KAPI NO 1 İDİL / ŞIRNAK
Vizyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde,insana, düşünceye, özgürlüğe,ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.
Öğretim Şekli :NORMAL (TAM ÖĞRENME)
ÖZEL ARAÇ VEYA SERVİS
ÖZEL SERVİS VARDIR.
Yerleşim Yeri
AKSOY KÖYÜ AKSOY KÜME EVLERİ ŞEHİT MEHMET AKİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO: 97 İÇ KAPI NO: 1 İDİL / ŞIRNAK
İlçe merkezine uzaklık 40 km´dir. İl merkezine uzaklık 100 km´dir.
Diğer Hususlar
Okulumuzda mescid, zeka oyunları odası, resim atölyesi, müzik odası,Kimya-Fizik-Matematik Laboratuvarları ve tarih sınıfı mevcuttur. Ayrıca öğretmen odamız da bulunmaktadır.