ŞIRNAK / IDİL - Şehit Mehmet Akı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri incelendi.

Haz

Veli Toplantısında Sınava Ben de Hazırlanıyorum etkinliği kapsamında sınavla ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Haz

Öğrencilerimizle Online ve Yüz Yüze Olarak Verimli Ders Çalışma Teknikleri, Motivasyon ve Hedef Belirleme, Sınav Kaygısı, Yks Bilgilendirme Seminerleri Yapıldı.

Haz

Okulumuzda bulunan değerli öğretmenimiz Mirza OK tarafından değerli öğrencilerimizle birlikte geneleksel oyunlar oynandı.

Haz

Okulumuzda bulunan çok amaçlı salonda değerli öğretmenimiz Kadri OYANIK tarafından değerli öğrencilerimize '40 HADİS' sunumu yapıldı.

Haz

Okulumuzda bulunan mescitlerimizde, değerli öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte önce temizlik ardından düzenlemesi yapıldı.

May

Değerli Öğrencilerimizle birlikte Kur'anı Kerim okuması gerçekleştirildi.

May

Okulumuzda değerli öğrencilerimizin arasında mani yarışması düzenlendi.

May

Öğrenci Meslekî Gelişim Alanı Nisan Dinî gün ve gecelerde günün anlam ve önemini belirten sunum yapıldı.

May

Yeni nesil sorulara çeşitli örneklerle bilgi verildi.

Mrt

Bulmaca ile ilgili değerli Öğretmenimiz Enes ANMAL  tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Kur’an-ı Kerim’in ana konuları ve muhtevası ile ilgili değerli öğretmenlerizden Kadri OYANIK tarafından  öğrencilerimize sunum yapıldı.

Mrt

Kitap okuma alışkanlığıyla ilgili değerli öğrencilerimiz için sunum yapıldı. Ayrıca hergün 20 dk kitap okuma projemiz kesintisiz devam etmektedir

Mrt

Değerli Öğretmeniz Mirza OK tarafından, öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri, itibarı ve temel değerleri (sevgi, şefkat, merhamet, saygı, heyecan, azim, kararlılık, sabır, sebat, fedakârlık...) konusunda  kitap okuması yapıldı. Yaptığı çalışmadan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Okul kütüphanesi öğrencilerin kullanımına açık bırakılıp, araştırmalar yapıldı.