ŞIRNAK / IDİL - Şehit Mehmet Akı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Tarihin ihtişamlı direniş destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünü büyük bir onur ve heyecanla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.

Mrt

Şehit Mehmet Akı Anadolu İmam Hatip lisesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında değerli öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte günün anlam ve önemi hakkında sunum yapılıp, ardından şiirler okundu.

Mrt

Öğrencilerin yeteneklerini geliştirmek, onlara destek olmak için okulda karikatür yarışması düzenlendi.

Şbt

İmam Hatip Okullarının dünü, bugünü ve geleceği konusunda farkındalık oluşturulması, okulların kuruluşunda ve inşaasında emeği geçen gönüllülerin anılması, okul kültürünün yaşatılması ve okula aidiyet duygusunun kazandırılmasına katkı sağlaması amacıyla İmam Hatip Okulları sunumu yapıldı.

Şbt

Öğrenci koçluk sistemi toplantımızı değerli öğrenci ve  öğretmenlerimizin katılımıyla konferans salonunda sunum şeklinde tanıtıldı.

Şbt

Öğrencileri daha yakından tanımak ve problemlerini tespit etmeye yönelik sunum yapıldı.

Şbt

Okulumuzda  uygun mekanlara ayet vehadislerden oluşan pano hazırlandı. Ayrıca okulun uygun yerlerine resimler çizildi.

Ock

Değerli öğrencilerimize karnelerini dağıtıldı.  Ayrıca yarıyıl tatilinde okumaları için karneleriyle birlikte birer kitap verildi.

Ara

Okulumuzda  değerli öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla yerli malı haftası kutlandı.

Ara

Okulumuzda değerli  öğretmenlerimizle birlikte okul geneli kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Kas

Okulumuzda düzenlenen 'Öğretmenler Günü' programı kapsamında başta şehit öğretmenlerimiz için saygı duruşu yapılıp ardından istiklal marşı okundu. Program kapsamında öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okulumuzda değerli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte 'Mevlid-i Nebi programı kapsamında Kur'anı Kerim ve Şiirler okudu. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürkü anma gününde saygı duruşu ve istiklal marşından sonra şiirler okundu.

May

Okulumuzun bahçesini değerli öğrenci ve öğretmenlerimizin yardımıyla yeşillendirme çalışmaları hızlı bir şekilde  devam etmektedir. Okulumuzun bahçesine uygun yerlere fidan dikip akabinde damlama sistemi kuruldu.

May

Okulumuzda düzenlenen  bilgi yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz için ödül töreni düzenlendi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.